1.juli til 8. august

Akvareludstilling, "Den Fjerde Dimension".

Med kunstnere fra Grønland, Sverige og Danmark.

20 kunstnere viser landskaber, dyr, abstraktioner, interiører, opstillinger, bygninger, blomster - blandformer, eksperimenterende og klassisk akvarel samt objekter, projekter og 3-dimensionelle værker.

Udstillingen er kurateret af Marianne Gross og Mona Sloth.

Kunstnerne er Aka Høegh, Ane Grete Aagaard, Ann Larsson-Dahlin, Anne Østergaard, Björn Bernström, Elizabeth Tyler, Gunilla Rosenberg, Håkon Bull,

Ida Rödén, Inge Mette Kirkeby, Joakim Westberg, Jonas Pettersson, Kersti Rågfelt Strandberg, Kerstin Gadd, Lars Hansson, Lars R Johansson, Marianne Gross, Lars Eje Larsson,  Mona Sloth og  Ylva Sager.

Gæsteudstillere Tine Riegels og Bent Madsen.

Marianne Gross

Mona Sloth

Der er en pressemeddelelse om udstillingen

Den kan hentes med dette link