der vises både malerier, keramik, stentøj og porcelæn.

Doron Silberberg laver stentøjsfigurer, han er født i Jerusalem og uddannet ved

det anerkendte kunstakademi Bezalel. Siden 1975 har han boet i Danmark og arbejdet som bl.a. Art director, illustrator og Tai Chi-instruktør.

Hos Doron Silberberg får du brug for de humoristiske briller, du vil støde på finurlige figurer, som er hele små magiske universer præget af stor fortælleglæde. Doron Silberberg er inspireret af mennesker og natur, han fordyber sig i motiver der rummer liv.

Per Christoffersen har mange udstillinger bag sig både i danmark og i udlandet.

De malerier der vises på Annaborg, er inspireret af et ophold i USA, hvor særligt naturen og "nativ Americans" fortolkes. Én ting optager tydeligvis Per Christoffersen. I hans værker: solens stråler - lyset, hvilket binder alle hans kompositioner sammen.

Flemming H Hansen er uddannet på skolen for Brugskunst og har ligeledes mange udstillinger og udsmykningsopgaver bag sig. Flemming H er en alsidig kunstner, hans malerier er ekspressive med pragtfulde farver, mønstre og fabeldyr.

Flemming H har i mange år dyrket "reportagemaleriet" med akvarel og pensel.

Flemming H laver i samarbejde med drejeren Bjarne Pugaard stentøj og porcelænsarbejder - smukke lokkeduer med dejlig ornamentering. Vaser og krukker med smukke mønstre. Mon ikke Flemming H's glade farver og motiver kan lokke andre end hans duer til.

Tony Briffa er keramiker og kommer fra malta, hvor han også er uddannet. Tony

Briffa flyttede til danmark i 2002, hvor han bor med sin familie på Tåsinge. Tony

Briffa har undervist i danmark og på malta, han har holdt mange udstillinger i hele verden og han blev præmieret både i 2015 og i 2016 for sine værker. Hans keramik er inspireret af både natur og kultur. For tiden arbejder han på underfundige fortolkninger i 3d fra sit eget liv.

Udstillingen på Annaborg er fordelt med Doron Silberberg og Per Christoffersen i stueetagen og Flemming H Hansen og Tony Briffa på første etage.

Udstillingen kan ses fra 5. oktober til og med søndag den 12. november.

Starter torsdag 5. oktober