”Under dueblå Himmel ”

Fra 22. august. Fernisering 24. august kl.14-16.

Sidste udstillingsdag 29. september.

Det danske vejrs foranderlighed og årstidernes skiften spiller en væsentlig rolle i vor selvforståelse. Udstillingen er arrangeret af Simon Grimm og Lilybeth Sebaldus og de udstiller sammen med Jens Haugen-Johansen, Anita Viola Nielsen og Johannes Sivertsen. Kunstnerne kommer rundt om landskabet i al slags vejr, dag og nat året rundt og med en kronologi, der blander billederne fra årets gang. Vejret, farverne og det omskiftlige er udstillingens omdrejningspunkt. Gennem de udstillede landskabsmalerier søger kunstnerne på forskellig vis at finde en vej til, hvordan et landskab ser ud i dag.

Johannes Sivertsen “Mode Cité Radieuse"

Lilybeth Sebaldus “Sunset"

Jens Haugen-Johansen

“Akvarel uden titel"