Kommende Udstillinger

Udsat til næste år.

Ny dato annonceres senere.

Kunstgruppen RUST blev stiftet i foråret 2020 og er en gruppe kunstnere, alle med forskellige baggrunde der har mødt hinanden gennem deltagelse på kunstmesser og ved galleri udstillinger, hvoraf flere har udstillet sammen i årevis. Gruppen består af følgende kunstnere:

Billedkunstner Gitte Skovmand fra Odense. Gitte er foruden billedkunstner, kunstpædagog også underviser. Hun har deltaget i adskillige kunstprojekter, illustreret flere udgivelser og deltaget i censurerede udstillinger. I øjeblikket arbejder hun på en stor udsmykningsopgave for Odense Kommune i Vollsmose.

Kunstner Kathrine van Godt fra Nordjylland er kendt for sine PIG-ART, de vidunderlige grise der med Kathrines sikre sans for farver og med stor kreativitet skabes og fremstår helt unikke, skulpturelle og alle individuelt. Kathrine arbejder ligeledes med maleriet hvor spændende teksturer skaber stor stoflighed. Kathrine viser både maleri og skulpturer på udstillingen.

“Møbelmutter” er ligeledes en del af kunstgruppen RUST og bag navnet står ejer Line Højme Spile Marquart som står bag design af den møbelproduktion der sælges via egen netbutik og den fysiske butik i Herlev. Møbelmutter viser spritnye møbler ofte i en retro-stil med twist. Desværre har Line måtte melde forfald til denne udstilling

Billedkunstner Robert Røssell arbejder med maleriet og tegning, ofte mixet med collage. Omdrejningspunktet i Robert Røssells billeder er naturelementerne, stoflighedskontraster og rytmen i form, linje og streg. Robert Røssell har desuden en baggrund som underviser med afsæt fra Danmarks Designskole.

Henrik Dencker og Sonny Schneider, begge udøvende kunstnere og galleriejere står bag galleriet DENCKER+SCHNEIDER som havde til huse på Frederiksberg, men som nu går ind i

sin 7. sæson i Berlin.

Henrik Dencker arbejder med maleriet hvor ikoner i pop art præsenteres i en stilsikker farvesætning og genkendeligheden er stor. TINTIN’ universet er Henrik Dencker’s foretrukne.

Sonny Schneider vil på udstillingen på Sluseholmen vise tegninger og for første gang skulpturer i stentøj, De har været undervejs det seneste år. Sonny Schneider’s univers har ofte en del humoristiske aspekter, mixet med det groteske. Begge kunstnere står bag flere udsmykningsopgaver herunder Byens Hegn for Metro selskabet.

Billedkunstner Michael Grønlund har en baggrund som grafisk designer fra Akademiet for fri og merkantil kunst, har arbejdet med det abstrakte univers stort set hele livet og udstillet sine lærreder i store dele af hele verden. Michael Grønlund har indenfor de seneste år, sideløbende arbejdet med et mere grafisk udtryk i sine værker, så de står stærkt og kraftfulde. Et udtryk han høster stor anerkendelse for.

20. maj til 27. juni

Rum, stof og bevægelse

Kunstnerne er Per Baagø – maleri og grafik, Josie Frances Hadley – keramik og maleri, Hanne Sejrbo Nielsen – akvarel og tegning, Lisbeth Nielsen – skulptur og tegning og Kristine Garde - tekstil.

1.juli til 8. august

Akvareludstilling med kunstnere fra Norge, Sverige og Danmark.

Akvareludstilling med over 20 kunstnere fra Norge, Sverige, Danmark og Grønland.

Landskaber, dyr, abstraktioner, interiører, opstillinger, bygninger, blomster - blandformer, eksperimenterende og klassisk akvarel samt objekter, projekter og 3-dimensionelle værker.

Udstillingen er kurateret af Marianne Gross og Mona Sloth.

Kunstnerne er Aka Høegh, Ane Grethe Aagaard, Ann Larsson-Dahlin, Anne Østergaard, Björn Bernström, Elizabeth Tyler, Emma Larsson, Gunilla Rosenberg, Håkon Bull, Hanne Julie Johansen, Ida Rödén, Inge Mette Kirkeby, Joakim Vestberg, Jonas Pettersson, Kersti Rågfelt Strandberg, Kerstin Gadd, Lars Hansson, Lars R Johansson, Marianne Gross, Mona Sloth, Morten Gjul og

Ylva Sager.

Marianne Gross

Mona Sloth

12. august til 12. september

BKF Sommerudstilling

Udstillingen arrangeres i samarbejde med Hillerød Bibliotek og kan ses i Vandrehallen fra 6. august til 5. september

16. september til 17. oktober

CLINCH Illuminated

Clinch er et nyt og eksperimenterede møde mellem 7 kunstnere fra Skåne og Danmark, der tager livtag med eteller flere af de 17 opstillede globale mål.

Kunstnerne er: Lina Eriksson, Sara Klein, Laima Puntule, Vibeke Glarbo,

Geert Daae Funder, Martin Klein og Anne Maria Udsen

I udstillingsprojektet ønsker vi at perspektivere på dagens mest presserende globale udfordringer, hvor de udstillede værker fungerer som et globalt medium til at formidle, inspirere og engagere publikum til kritisk stillingtagen. Vi er en helt ny sammensat gruppe kunstnere, der arbejder ud fra devisen om, at vi med vores

engagement og forskellighed på tværs af forskellige medier kan skabe synergi.

De personlige fortolkninger af temaet og problematikker udtrykker vi gennem maleri, skulptur, fotografi tegning, collage, grafik, tekstiltryk og installation. Værker bevæger sig i et spænd fra stor detaljerigdom til et mere abstraheret og forenklet formsprog.

25. november til 19. december.

Jul på Annaborg