Kommende Udstillinger

2020

Elsebeth Tank

Akvareludstilling med kunstnere fra Norge, Sverige og Danmark.

udstillingen er udskudt til 2021

Akvareludstilling med over 20 kunstnere fra Norge, Sverige, Danmark og Grønland.

Landskaber, dyr, abstraktioner, interiører, opstillinger, bygninger, blomster - blandformer, eksperimenterende og klassisk akvarel samt objekter, projekter og 3-dimensionelle værker.

Udstillingen er kurateret af Marianne Gross og Mona Sloth.

Kunstnerne er Aka Høegh, Ane Grethe Aagaard, Ann Larsson-Dahlin, Anne Østergaard, Björn Bernström, Elizabeth Tyler, Emma Larsson, Gunilla Rosenberg, Håkon Bull, Hanne Julie Johansen, Ida Rödén, Inge Mette Kirkeby, Joakim Vestberg, Jonas Pettersson, Kersti Rågfelt Strandberg, Kerstin Gadd, Lars Hansson, Lars R Johansson, Marianne Gross, Mona Sloth, Morten Gjul og

Ylva Sager.

Marianne Gross